Színpad Automatika Kft. – Szakértelem és minőség

 

A Színpad Automatika Kft. 2014 óta foglalkozik színpadtechnikai és ipari gépek automatizálásával, karbantartásával, javításával és telepítésével. Emellett egyedi elektronikát és vezérléseket is fejlesztünk a megrendelőink részére. Szakembereink részt vettek az elmúlt 25 év színházépítéseinek, felújításainak többségében. Szakmai tapasztalatainkat a Színháztechnika Kft.-nél és a Duál 90 Kft.-nél szereztük, otthonosan mozgunk a színház világában, félszavakból megértjük egymást.

 

Az indulásnál óriási löketet adott, hogy a Pesti Magyar Színházban az összes kézihúzón kicseréltük a köteleket (mind a működtető, mind a tartókötélzetet). Lelket leheltünk a Fesztivál Színház főszínpadi süllyedőrendszerébe, valamint a Madách Színház és a Budapesti Operettszínház dobforgójába épített süllyedőibe. Építettünk továbbá több forgószínpad vezérlést, és egy nyolc gépes, programozható szinkronhúzó rendszert a Kálmán Imre Teátrumba.

 

Sikerünk alapja a minőség, a szakértelem és a folyamatos innováció. Hosszú távon gondolkozunk, célunk, hogy ügyfeleink elvárásainak mindenkor megfeleljünk, minőségi alapelveinket következetesen alkalmazzuk. Filozófiánk, hogy a felhasználók számára legjobb és leghatékonyabb szolgáltatást tudjuk nyújtani, így kiemelt figyelmet fordítunk a felhasználóbarát berendezésekre. Tudásunkat folyamatosan fejlesztjük, és lépést tartunk a technika fejlődésével. Ha megbízhatóságot, minőséget és szakértelmet keres, akkor mi vagyunk a legjobb választás.